Graag presenteren wij u ons speciale menu met mooie producten die wij hebben kunnen bemachtigen bij onze leveranciers. U kunt kiezen tussen een 4 gangen menu (€ 44,50), 3 gangen menu bestaand uit voor-, hoofd- en nagerecht (€ 38,50) of een 3 gangenmenu bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht en een hoofdgerecht (€ 34).


MENU DI CARNE
(Vlees menu)

Bistecca di Vitello con Terrina di Fegato d’Anatra
Zeer dun gesneden kalfsvlees met terrine van eendenlever, gedroogde abrikoos en een truffelmayonaise

pappardelle Ragut di Cinghiale
Brede lintpasta met een ragout van wild zwijn gehakt

Bistecca di  Cervo e Salsa Vino Rosso
In de boter gebakken hertenbiefstuk geserveerd meet rode wijnsaus

Semifreddocon Salsa di Amerena con Frutti di Bosco
Semifredo met bosvruchten afgeserveerd met een Amarena kersensaus


MENU Di PESCE
(Vis menu)

CARPACCIO  DI PESCE SPADA
Carpaccio van zwaardvis geserveerd met gefrituurde kappertjes en een dressing van sinaasappel en dragon

Papperdele Scampi con Pesto di Zucca
Breede lintpasta met gebakken scampi’s en pompoen pesto

Rombo con Salsa Vino Bianco Mustarda con Proscuito di Parma

gebakken tarbot op een bedje van venkel en prei geserveerd met een witte wijn mosterdsaus en een parmaham crumble

  Semifreddo con Salsa di Amerena con Frutti di Bosco 
Semifreddo met bosvruchten afgeserveerd met een Amerena kersesaus